Besplatni rulet

Rulet je jedna od najigranijih igara u kockarnicama. U online kockarnicama (kockarnicama na internetu) ova igra dostize jedan novi nivo, a mozete i pronaci i onu koja nudi besplatni rulet.

Vrste besplatnog novca

Odredjene kockarnice vam cesto imaju razne promocije kako biste isprobali srecu u ovoj poznatoj igi. Neke nude bespovratan pocetni novac koji ce vam biti uplacen na racun cim se registrujete. Ova svota se krece od 5 eura do 30 eura, u zavisnosti od kockarnice koju ste izabrali. Neke druge nude bonus koji ce vam biti dodat na racun ukoliko se registrujete i izvrsine prvu uplatu, vise o ovoj vrsti besplatnog novca za kladjenje mozete pronaci na stranici depozit bonus.

besplatni rulet
besplatni rulet

Koraci za pocetak igranja besplatnog ruleta

Prvo sto trebate da uradite je da pronadjete onlajn kockarnicu koja u svojoj ponudi ima rulet kao dostupnu igru. Zatim preuzmite program tako sto cete kliknuti na "download" link i instalirati na svom racunaru.

1. Tokom ili na kraju instalacije ce vam se prikazati prozor gde ce se traziti od vas da se registrujete. Unesite vase osnovne podatke i budite sigurni da je onlajn kockarnica pouzdana.

2. Kada ste se registrovali i dobili svoj username i paswword ulogujte se u prorgam koji ste instalirali.

3. Cim ste ulogovali, na ekranu ce vam se najverovatnije odmah prikazati prozor koji vas pita da li zelite da ucestvujete u nekoj od promocija, vi samo kliknite na "yes".

4. Potom besplatan rulet mozete slobodno da igrate.

Besplatni rulet napomena

Neke kockarnice nude besplatan novac, ali uvek u ogranicenim kolicinama. Ukoliko biste zeleli vise besplatnog novca, razmislite o depozit bonus -u. Na taj nacin na uplacen novac mozete dobiti jos dodatnih do 300%.