Rulet je jedna od najigranijih igara u kockarnicama. U online kockarnicama (kockarnicama na internetu) ova igra dostize jedan novi nivo, a mozete i pronaci i onu koja nudi besplatni rulet.

Vrste besplatnog novca

Odredjene kockarnice vam cesto imaju razne promocije kako biste isprobali srecu u ovoj poznatoj igi. Neke nude bespovratan pocetni novac koji ce vam biti uplacen na racun cim se registrujete. Ova svota se krece od 5 eura do 30 eura, u zavisnosti od kockarnice koju ste izabrali. Neke druge nude bonus koji ce vam biti dodat na racun ukoliko se registrujete i izvrsine prvu uplatu, vise o ovoj vrsti besplatnog novca za kladjenje mozete pronaci na stranici depozit bonus.

Koraci za pocetak igranja besplatnog ruleta

Prvo sto trebate da uradite je da pronadjete onlajn kockarnicu koja u svojoj ponudi ima rulet kao dostupnu igru. Zatim preuzmite program tako sto cete kliknuti na "download" link i instalirati na svom racunaru.

  1. Tokom ili na kraju instalacije ce vam se prikazati prozor gde ce se traziti od vas da se registrujete. Unesite vase osnovne podatke i budite sigurni da je onlajn kockarnica pouzdana.

  2. Kada ste se registrovali i dobili svoj username i paswword ulogujte se u prorgam koji ste instalirali.

  3. Cim ste ulogovali, na ekranu ce vam se najverovatnije odmah prikazati prozor koji vas pita da li zelite da ucestvujete u nekoj od promocija, vi samo kliknite na "yes".

  4. Potom besplatan rulet mozete slobodno da igrate.

Besplatni rulet napomena

Neke kockarnice nude besplatan novac, ali uvek u ogranicenim kolicinama. Ukoliko biste zeleli vise besplatnog novca, razmislite o depozit bonus -u. Na taj nacin na uplacen novac mozete dobiti jos dodatnih do 300%.